L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 11 de març del 2009

Que els desmunten d'una!!

L’ajuntament té l’economia molt malament i això obliga. Ja no sap que fer per estalviar-se diners. I suposem que per evitar despeses ha decidit no desmuntar els “adornos” de Nadal i deixar-los ja posats per al pròxim desembre. I ben bonics els podem vore encara als fanals de la platja i en el poble, encara que ací alguns s’han tapat amb els cartell de la diocessana. Després amb una faena en faran dos.
A vore si per voler estalviar tant, al final ens ix la cosa més cara canviant les bombetes i arreglant els “adornos” després de tants mesos a la intempèrie.
Des de La Cotorra pensem que, amb tantes hores extra que paga el nostre govern municipal, i que males llengües, a les que no cal fer cas, diuen que prompte poden ser a quatre més, podria dedicar-ne unes quantes a desmuntar-los, que venen Falles i Pasqua i dóna als nostres visitants i turistes una imatge de despreocupació i desinterés.
Un bon amic, com podeu llegir als comentaris, ens ha enviat una foto-mòbil d'aquest mateix migdia on els traballadors de l'ajuntament lleven els "adornos" el mateix dia de la nostra denúncia. ¿Casualitat?... Siga com siga, podeu vore la foto enviada - la de la dreta- en el muntatge que il·lustra aquest tema. Gràcies, amic.



2 comentaris:

Carles Estruch ha dit...

Enhorabona pel tipus d'informació que doneu. Està molt bé que hi haja gent com vosaltres, jo ja creia que tota la gent així havia desaparegut o erem gent en procés d'extinció. Llegisc habitualment el vostre diari, tot i que no visc des de fa anys al poble... Salutacions!

Anònim ha dit...

Hola, Cotorra. Hui pel matí han començat a llevar la il·luminació nadalenca en la platja. Segurament t'hauran llegit. T'envie una foto que he fet amb el mòbil.T'han fet cas.