L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 16 de març del 2009

Negoci per a joves (o no tan joves) emprendedors

La Cotorra us proposa avui la possibilitat de muntar un negoci i de bon futur per a l’estiu. Nosaltres també volem contribuir a minvar la crisi.
Ja se sap: A l’estiu tot el món viu. I com tot el món viu, és d’esperar que molta gent jove acudirà a practicar esport al nou sequer… ¡Ui, perdó, el subconscient ens ha traït! volem dir a la nova pista esportiva instal·lada pel nostre govern municipal a La Goleta. La pista és, com la germana del costat, un simple rectangle amb pis dur de formigo i de porland, sense res més ni falta que fa i…. ¡au, a jugar!. Així es promociona l'esport al nostre poble!!
¿I on està el negoci? Tranquils que no l’hem oblidat: negoci de venta o lloger de genolleres, roba de protecció de colzes, braços i cames (semblant al hoquei), esparadrap, aigua oxigenada, betadine…. tot allò que considereu farà falta per protegir-se el cos de talls, arrapades, guarir ferides… quan caiguen o rellisquen per terra els sacrificats – i ben sacrificats- esportistes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixina les falles a l´estiu podran fer el doble de campionats de 24 hores.

Anònim ha dit...

Pues a mi m'agradaria que feren els campeonats en el camp de futbol que te herba artificial o que ne posen en el de la mar. Jo no vullc pelar-me els genolls i els braços, si tu vols tels peles tu.
La Cotorra te molta raó: és de vergonya que els dos camps de tota la platja siguen dos sequers.

Anònim ha dit...

és una gran idea, crec que tots els dies aniré a jugar allí! (hironia)