L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 26 de març del 2009

Més sobre la situació de les obres del nou Institut

Sembla ser que la paralització inmediata de les obres del nou institut és qüestió de diez. L’empresa que construeix l’IES Valldigna està desmuntant poc a poc les xarxes de seguretats, els parats dels encofrats i altres elements de l’obra que són pujats dalt de tràilers per emportar-se’ls.
Tot apunta a indicar que ha començat la paralització de l’obra i allò que semblava, segons va anunciar algún diari, que era una tornada al treball perquè havien vist alguns operaris no era més que l’arreplegada de trastos.
Silenci total mentrestant del nostre govern municipal. Benifairó, Simat i Tavernes, poblacions afectades per la falta de l’institut, continuem esperant que el govern municipal del PP informe als estudiants, pares i mares i professorat què passà ara a l’IES La Valldigna.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una poca VERGONYA el que esta pasant en el que teoricament tendria que estar fet a Tavernes per a tots els estudiants de la Valldigna, "EL NOU INSTITUT". Per conter anar endavant anem endarrere ja que el que tenien que estar fent es construir i resulta que estem desmantelant. Ningu del Govern de Tavernes esta fent res per a remediaro, no es preocupa res. Crec que tot aixo els ve molt gran a tota la corporació. A la fi la gent jove estudiants ahurien de quedarse cadascu en el seu poble per a poder estudiar. Tambe crec a lo millor L'institut el tendrien que fer en altra població que tingueren les coses clares. NO HI HA VERGONYA PER PART DE LA CORPORACIÓ.

Anònim ha dit...

La Corporació NO que ni pinta res ni ha pintat en les últimes legislatures de majoria absoluta.
Culpable: el PP.
El PP no ha fet res en deu anys.
I ho ha tingut ben fàcil primer quan l'alcalde era Eugenio Pérez, i ara amb Manuel Vidal, del PP, com el govern autonòmic.
Si els col·legis privats hagueren estat malament s'haurien pelat el cul per aconseguir-los subvencions per apanyar-los. Allí es on porten els fills, no a l'ensenyança pública.
I estic d'acord: a l'actual corporació els ve molt gran Tavernes i queden més de dos anys. I cada dia estem més a l'altura del betum.

Anònim ha dit...

Jo crec que l'ajuntament és, per definició, culpable de tot i també és veritat el dit que diu: "qui val val i qui no pa concejal".

Però en este cas no es pot culpar ni a l'Ajuntament ni als regidors de que l'empresa adjudicatària de les obres del nou Institut estiga, si és que així es confirma, en suspensió de pagaments.

Anònim ha dit...

Vos parla un regidor i vos diu que ja li agadaria tindre alguna competència sobre el tema de l'institut i poder actuar. Desgraciadament no és així. Si penseu un poc podeu entendre i endevinar com estan les competències repartides. Salutacions.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com que ens costa pensar i més endevinar, seria interessant que vosté, Sr. Regidor, ens les explicara i on pot actuar o no cada regidor, del govern o de l'oposició.
Li agraïm el seu interés en participar. Sempre és bo tindré una veu autoritzada.

Anònim ha dit...

Una vegada l'Ajuntament ha cedit els terrenys a la Generalitat, la construcció de l'institut és competència de la Conselleria d'Educació via l'empresa pública CIEGSA (Construccions i Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana).
L'única autoritat que, des de l'Ajuntament, pot interactuar amb la Conselleria en els tràmits de la construcció i abans, en la cessió dels terrenys, és el Sr. Alcalde, i en el seu cas, el Sr. Regidor delegat d'Educació.

Vitality ha dit...

És clar que la responsabilitat de construir l'Institut és de la Generalitat. Però, igual que el Sr. Alcalde ha eixit als mitjans de comunicació manifestant com ha aconseguit, segons ell, que les obres comencen, que es resolguen totes les coses, etc, etc,... i traslladant les culpes als altres, també ara hauria d'eixir a la "palestra" a explicar el que passa i qui té la culpa ara ¿L'oposició, la Confederació o Zapatero? (Hi ha la possibilitat que tinga la culpa Camps?).
És molt bonic donar bones notícies i apuntar-se les victòries però diu molt més de les persones saber dir les veritats (les bones i les males) en cada moment.

Anònim ha dit...

Vitality, totalment d'acord amb tu.