L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 de març del 2009

Agusti Pascual vol ser candidat

Ens ho ha contat un testimoni.
Sopar de lliurament dels Premis Valldigna. Els formen els habituals “corros” abans de començar, on es parla de tot. I de vegades… de coses ben sucoses.
Un regidor del PP de Tavernes saluda i es posa a parlar amb Agustí Pascual, exalcalde de Benifairó, expresident de la Mancomunitat i actual càrrec de confiança en el monestir. La conversa deriva a les pròximes eleccions, i a preguntes del regidor de Tavernes, Agusti Pascual li confirma que es presentarà com a candidat a les pròximes municipals.
El regidor del PP li diu que caldrà començar a fer campanya i si ja ho té tot pensat i apunt.
Agustí Pascual li contesta que només passen “estos dies” ja començaran en pla seriós.
Per tant, si no li estava fent una broma al regidor del PP valler, Agustí Pascual, aleshores jubilat, tornarà a presentar-se com alcalde de Benifairó.

Però en sabem més i de font directa: la consigna d’Agustí Pascual donada a Rosa Alberola perquè la transmeta als seus regidors és que, a partir d’ara, el PSOE no aprove cap proposta del govern municipal de Benifairó. Bé realment el que li va dir és: cap proposta aprovada per unanimitat.
¿I perquè no presenten una moció de censura conjunta amb el PP?. La gent de Benifairó diu que no es farà. I el perquè és que Rosa Alberola hauria de ser l’alcaldessa ja que no s’entendria que ho fóra el PP amb només un regidor. I si Rosa Alberola fora l’alcaldessa…. ¿com posar de candidat de les pròximes eleccions a Agustí Pascual?.
¿Comentaris, política ficció o realitat?. Vosaltres mateixos, però us diem que le fonts són 100% fiables.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra lo que no dius es que agustí és càrrec de confiança del PP i posat pel PP. ¿com pot ser que uno del PSOE siga posat en este càrrec?
Li deuran algun favor????

Anònim ha dit...

Ara es mà d'invertir en Cardus i Freixenet ja que si Agusti surt altra vegada estes empreses pujaran de valor.

Anònim ha dit...

Segur estic que es presenta pel PP.

Anònim ha dit...

I a Salvador Gil,tal vegada la persona més honesta i que més ha treballat pel PSOE se l'han carregat entre Agustí i la seua "amiga" Rosa,i qui sap si algú més. Jo,que no soc del PSOE crec que aneu a notar-ho electoralment.Pacte amb el PP ara que ell ja no està.