L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

dimecres, 22 de febrer de 2017

L’Ajuntament fomenta l'ocupació amb la contractació de sis peons d’obres públiques


L’Ajuntament de Tavernes ha contractat 6 persones desocupades, que treballaran durant 4 mesos i mig en l’obra  de “Neteja i manteniment d’edificis i instal·lacions municipals”.

La Regidoria de Foment Local de l’Ajuntament, implicada en la creació de llocs de treball en Tavernes, es va acollir al Pla d'Ocupació de 2016 de la Diputació de València. Un programa d'ajudes que té l’objectiu de promoure i fomentar l'ocupació en l'àmbit local, amb l’execució d’obres o serveis d’interés general o social.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va conèixer ahir de primera mà les tasques que duen a terme i les inquietuds de les persones que han sigut contractades per este i altres programes d’ocupació. Jordi Juan va assenyalar que “continuarem adherint-nos als plans d’ocupació que promouen les administracions competents i invertirem en estos plans per tal de fomentar l’ocupació a Tavernes”.

En concret, el municipi de Tavernes ha resultat beneficiat d’una subvenció de 28.455 euros de la Diputació. L’Ajuntament aportarà 1.500 euros de fons propis per a la quitança, l’equipament i la revisió mèdica de les persones seleccionades.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En la foto hi ha 10 persones