L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 22 de desembre del 2011

L'Associació de Veïns de Tavernes va celebrar ahir la tradicional gal·la veïnal, un acte que reuneix als associats i que es aprofitat per a reconeixer la tasca meritoria de veïns i entitats de la localitat.




L'Associació de Veïns de Tavernes  celebrava ahir la gal·la veïnal i ho aprofitava per  a reconeixer la tasca meritoria de veïns i entitats de la localitat.   L’Associació de Veïns ha fet enguany un reconeixement a l’altera Borja Felis, al col·legi públic Divina Aurora que ha complot 50 anys de funcionament i al Centre Excursionista.

Un centenar llarg de persones es van donar cita a la Casa de la Cultura en un acte que obrir la presidenta, Maria LLuïsa Grau, que feia un recordatori dels mèrits de cada guardonat.

La regidora de Cultura, Pilar Altur, va seguir en eixa línea i a més de recordar que Tavernes té moltes persones a les quals cal agrair el seu esforç per la ciutat, en eixos moments es va referir especialmente a la trajectòria dels premiats.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va recordar que eixe mateix dia de l’acte es complia l’aniversari del nomenament de Tavernes com ciutat, un decret firmat a palau un 21 de desembre de 1916 i el rei ho feia atenent els principals mèrits en l’agricultura, la industria i el desenvolupament de la nostra localitat.

Jordi Joan va tindre paraules de reconeixement al mèrit esportiu del jove haltera Borja Felis,  multiple campió d'Espanya, i per tant ara mateix l'esportista de Tavernes amb més guardons, entre els quals destaca el record d'alçament en arrancada lliure, cent quilos, de la seua categoria.  L’alcalde va destacar l’esforç i disciplina que cal per arribar a eixes fites i com un jove s’ha hagut de privar de moltes de les activitats jovenils per dedicar-se a l’esport. 


Jordi Joan va destacar la tasca educativa i formativa duta a cap pel col·legi Divina Aurora al llarg dels seus 50 anys d’existència, recordant l’esforç i l’espirit innovador de l’equip humà que al llarg de tots aquets anys han impartit clase al centre. L’alcalde va recordar tasques innovadores del centre, entre elles la implantació del valencià i l’ús de la informática com eina educativa, i va assenyalar que moltes d’aquestes activitats ell les coneixia bé donat que sa mare és professora en el centre des de fa 25 anys.  Jordi Joan va indicar que a més de l'ensenyament, calia reconéixer la tasca humana feta en les families de la barriada.
 

L’alcalde va tindre paraules de reconeixement al Centre Excursionista, que en 40 anys d’existència, ha fet que molts vallers i valleres tinguen un especial carinyo a la natura, a l’esport de muntanya i a la nostra Valldigna, així com en la defensa dels valors patrimonials i culturals de la nostra comarca.

I abans d’acabar, no es va oblidar de recordar el gran treball efectuat des de fa molts anys per l'Associació de Veïns, una tasca que consideraba molt important per a l’Ajuntament i que ell tindrà molt en compte en la presa de decisions perquè l’associació permet polsar de primera mà les inquietuds i necessitats de la ciutat, tot d’acord en consonancia d’una frase, el lema de l’associació, que considerava molt  important i que cal sempre aplicar: fem ciutat.

Tant la regidora de Cultura Pilar Altur, com l'alcalde, Jordi Joan, lliuraven els premis atorgats pels veïns, i tot seguit l'artista local Iván Sánchez va interpretar unes cançons, acabant l’acte amb un vi d’honor amb dolços de Nadal.
-

3 comentaris:

Un exmestre ha dit...

S'ho mereix Divina Aurora per la tasca eductaiva que fa. No hi ha altra igual al poble amb comprensió i sinceritat. Es mereixen tot el que es puguen donar. Em felicite de gratitut pel premi. Del Divina al cel. No us oblidem.

Anònim ha dit...

Enhorabona a la meua escola, l'escola més bonica i assolellada de tot el poble de Tavernes. Té molt de mèrit la tasca que han fet i que continuen fent tots els mestres "divins". Només tinc bons recors i gratitud. Si n'hi ha algun de dolent, de l'època franquista, se m'ha oblidat per l'estima que li tinc a la meua escola.

Anònim ha dit...

Anónimo de las 13:46 me uno a todo lo que has dicho, yo también soy un aurorero de pro.