L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dimarts, 11 de juny del 2024

Rosa Sansaloni, doble campiona de la Copa d'Espanya de Ciclisme Paralimpic en carretera

 

La vallera Rosa Sansaloni s’ha proclamat doble campiona de la categoria WC5 en la Copa d’Espanya de Ciclisme Paralímpic en carretera, prova que va tindre lloc dissabte i diumenge passat en el municipi corunyés d'A Larraix.

El club organitzador, el Club Ciclista Riazor, havia prepara per al dissabte un circuit de 5,6 km amb moltes pujades i baixades "un trenca cames" com va dir la mateixa Sansaloni, difícil i que va necessitar de bon esforç perquè damunt es va sumar la pluja durant tota la carrera.
 
 
 

El diumenge va tindre lloc la contrarellotge individual, en un circuit també exigent, de 5'5 km, que va coronar la vallera com a campiona de la Copa d'Espanya.

Rosa Sansaloni amb aquests triomf reedita els títols que va aconseguir l'any passat quan es va proclamar campiona en la modalitat de ruta i contrarellotge individual en la la categoria WC5. Cal recordar que només fa unes setmanes es va proclamar campiona nacional i ara aconsegueix la Copa d'Espanya.
 
La nostra enhorabona