L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

diumenge, 23 de juny del 2024

La falla Passeig dóna a conéixer els artistes fallers 2025 i els esbossos dels monuments

 

  La comissió de la Falla Passeig de Tavernes ha anunciat la renovació del guanyador de les passades falles grans, Noel Hervás, així com l'anunci que Juan Carlos Díaz Morató, torna a la comissió a la qual  ha donat dos primers premis en falles infantils, concretament en 2018 i 2022. Igualment l'acte es va aprofitar per donar a conéixer els esbossos dels monuments que plantarà en les pròximes falles de 2025.


L'artista faller Noel Hervás va parlar  "d'una estupenda comissió a la qual no puc més que agrair el tracte rebut aquestes passades falles i, de pas, una alegria que tots ens emportàrem amb el primer premi". L'artista infantil Juan Carlos Díaz Morató torna al cap d'un any d'absència, i va comentar que "tenia moltes ganes de tornar amb més força i disposat a donar-lo tot".

 

El delegat de monuments, Emilio Fonseca va agrair a a tots dos artistes "la disposició de treballar en la nostra comissió, estem contents amb el seu treball i farem una bona faena en l'any 2025".

L'acte va acabar amb un brindis i un posterior sopar en el mateix casal.

Remés: El nostre agraïment