L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.219
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:44.288

diumenge, 16 de juny del 2024

La selecció andalusa campiona i la valenciana subcampiona en el Campionat d’Espanya Femení de Rugbi Seven M16 de Seleccions Autonòmiques

 

 La selecció andalusa s'ha proclamant campiona d'Espanya en el "Campionat d’Espanya Femení de Rugbi Seven M16 de Seleccions Autonòmiques (CESA) " que s'ha celebrat al llarg d'ahir dissabte i avui diumenge en el camp del Vergeret. La selecció andalusa ha guanyat en la final a la selecció valenciana pel resultat de 12-10. La tercera classificada ha estat la selecció d'Euskadi.

Les seleccions han rebut el trofeu de mans de l'alcaldessa, Lara Romero i del regidor d'Esport Josep Llàcer, la vicepresidenta de la Federació Espanyola de Rugbi, Elena Vallejo, del president de la Federació Valenciana, José Luis López Pérez, i el president del Tavernes Rubgy Club, Maikel Grau.

.

 

 

 

 

No ha tingut sort la selecció valenciana que ha vist com en l'última jugada del partit, ja pràcticament sobre l'hora, la selecció andalusa aconseguia l'assaig que li donava el triomf i li permetia emportar-se el campionat. A la primera part s'havia arribat amb un resultat de 5-0 a favor de la nostra selecció, la qual cosa obria un gran ventall d'esperança a les nostres jugadores, que estaven fent un bon joc, però en la segona part ha estat superior l'andalusa i ha capgirat el resultat.





Abans s'havia disputat el partit pel tercer i quart lloc del campionat, entre les seleccions d'Euskadi i Madrid, que ha finalitzat amb el resultat de 29 a 7 per a les basques. Tot seguit us oferim tots els resultats de la jornada d'avui diumenge.

El campionat ha reunit com a participants les seleccions de Catalunya, Euskadi, Madrid, País Valencià, Castella i Lleó, Andalusia, Aragó, Balears, Múrcia, Canàries, Astúries i Galícia.

 

 

 

 

 Com va passar en la jornada d'ahir, cal mencionar i destacar la perfecta organització del Tavernes Rugbi Club i sobre tot el bon estat del camp, espectacular, segons les apreciacions de les esportistes, representants de la Federació Valenciana i de l'Espanyola que han lloat el treball efectuat i les instal·lacions.