L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

dimecres, 26 de juny del 2024

L'Ajuntament ha adjudicat a "Auca Projectes Educatius" el contracte del "Servei de l'Escola d'Estiu Conciliació Familiar"

 

 

L'Ajuntament ha adjudicat el "Servei de l'Escola d'Estiu de Conciliació Familiar" a l'empresa "Auca Projectes Educatius" en ser la que assolit la màxima puntuació entre les 8 empreses que havien presentat oferta.  

L'oferta econòmica presentada per la guanyadora és de 63.000 euros (impostos inclosos) i s'estableix una duració del contracte inicial d'1 any,  amb possibilitat de tres pròrrogues d'un any cadascuna, sense que la duració total del contracte, incloses les pròrrogues, puga excedir de 4 anys. 

Tal com s'indica en ls documents de licitació, l'Ajuntament efectua aquest contracte considerat necessari per donar resposta en el període estival a aquelles famílies del municipi amb fills/es d'entre 2 i 12 anys, que necessiten de conciliació familiar entre dones i homes, administracions públiques, famílies i comunitat. A través de l' escola de conciliació s' aconsegueix facilitar la incorporació o manteniment del treball d’aquelles famílies amb fills a càrrec seu, en període no lectiu, mitjançant un projecte d'oci, lúdic i recreatiu

 

 El servei es prestarà durant els mesos de juliol i agost, en diferent horari i grups d’atenció. 

Juliol:

- Servei adreçat a xiquets i xiquetes d’edats entre 2 a 12 anys, empadronats al municipi en el següent horari: de dilluns a divendres (exclosos els festius), de 9.00 hores a 14.00 hores. 
- Lloc: CEIP Alfàndec i Escoleta de la platja 
- L’horari d’atenció del mes de juliol, podrà variar amb el servei d’escola matinera de 8’00 a 9’00 hores.

Agost:

- Servei adreçat a xiquets i xiquetes entre 3 – 12 anys, les famílies dels quals estiguen participant i siguen beneficiaries d’algun programa de serveis socials, i així ho determinen les tècniques de l’equip d’atenció primària bàsica. El grup beneficiari serà de 30 xiquets/es.
- L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres (exclosos els festius) de 10 – 14 hores. 

Les fotografies són d'edicions anteriors, d'arxiu.

 

 

.