L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.219
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:44.288

dissabte, 15 de juny del 2024

Gran èxit esportiu, d'organització i de públic en la primera jornada del Campionat d'Espanya Femení de Rugbi Seven M16 femení

 
El Campionat d’Espanya Femení de Rugbi Seven M16 de Seleccions Autonòmiques (CESA) s'està celebrant des d'aquest matí a les instal·lacions del Camp del Vergeret amb la participació de les seleccions de Catalunya, Euskadi, Madrid, País Valencià, Castella i Lleó, Andalusia, Aragó, Balears, Múrcia, Canàries, Astúries i Galícia. A destacar la bona i perfecta organització del Tavernes Rugbi Club i que la selecció de Canàries és la primera ocasió que participa en aquest campionat.
 
Els  equips participants han estat distribuïts per sorteig en tres grups de quatre equips, i  els partits han començat a jugar-se en el Camp del Vergeret a partir de les 10 del matí i han continuat fins a les 18 hores d'avui dissabte, mentre demà està previst començat a les 9 del matí i acabar sobre les 18 hores.
 
 

 
 
 
 
La modalitat de rugbi seven no és només un joc, sinó que destaca per ser una prova de resistència, estratègia i passió, on cada segon compta i cada jugada pot canviar el destí del partit. Al llarg de la jornada s'han vist partits molt interessants i disputats, al costat d'altres que la superioritat d'un dels equips era massa gran i d'ací alguns resultats cridaners.
 
 
 
 
 
 
Potser el moment més interessant i emocionant de la jornada ha estat en el darrer partit que enfrontava la selecció catalana i la valenciana. Semblava que la catalana, que ha anat sempre per davant, en el descans ja tenia controlat i guanyat el partit amb el resultat de 15-0. Però una segona part per a vore i admirar, amb una gran reacció de les valencianes ha capgirat el marcador deixant a les catalanes sense marcar en la segona part. El moment més emotiu era en el darrer minut quan, el partit estava 14-15 a favor de les catalanes i amb una gran jugada, les valencianes aconseguien un assaig i amb el tir entre pals puntuaven 7 punts i  guanyaven el partit per un 21-15. (Us oferim els resultats d'aquest primer dia)
 
 

Durant tot el dia l'animació en el Vergeret ha estat la nota dominant, amb moltes activitats paral·leles que han creat un gran ambient festiu: activitats per a la família,  música en viu, deliciós menjar i beguda fresca, tot per a fer més forts els lligams que sempre tenen tots els equips de rugbi.

Partits per a demà