L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.219
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:44.288

dimarts, 11 de juny del 2024

"Megadiver Socioeducativa SL" és l'adjudicatària del servei de gestio de l'Escola Infantil Víctor Calatayud

 

"Megadiver Socioeducativa SL" és l'empresa a la qual l'Ajuntament ha adjudicat el contracte del “Servei de gestió de l'Escola Infantil "Víctor Calatayud", licitació realitzada per procediment obert al qual s'han presentat un total de 8 empreses interessades. El contracte implica la concessió de la gestió indirecta del servei públic municipal d'Escola Infantil de Primer Cicle Mestre Víctor Calatayud, amb atenció educativa als xiquets de 0 a 3 anys d'edat. 

 

 

L'adjudicació és per un valor anual de 181.743,04 euros anuals, impostos inclosos, però amb possibilitat de prorrogar el contracte fins als quatre anys, amb la qual cosa l'import total podria ser de 726.972'16 euros. El contracte contempla bàsicament l'aportació de mitjans personals, concretament mestres especialistes d'Educació Infantil i Tècnics Superiors d’Educació Infantil, i els mitjans materials que calen per al servei d’'Educació Infantil de Primer Cicle que s'hi presta.