L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 1 de gener del 2024

Calendari laboral 2024

 

El calendari laboral de 2024 informa dels 12 dies festius a Espanya, i d'ells 9  els celebrarem els valencians amb la resta de l'estat. I a més, cal afegir els dos dies festa local.
 

Enguany - ja som al 2024-  hi haurà festa a tota Espanya:

- Avui dilluns 1 de gener (Any Nou)
- Dissabte 6 de gener (Reis d'Orient)
- Divendres 29 de març (Divendres Sant)
- Dimecres 1 de Maig (Festa del Treball)
- Dijous 15 d'agost (Mare de Déu d'agost)
- Dissabte 12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya)
- Divendres 1 de novembre (Tots Sants)
- Divendres 6 de desembre (Dia de la Constitució) 
- Dimecres 25 de desembre (Nadal)


Les autonomies tenen la facultat de canviar alguns dies festius que cauen en diumenge per altres que siguen tradició en el seu territori,  o celebrar San Josep o Sant Jaume en el seu territori. Així resulta que  festivitats com la del 28 de març (Dijous Sant), serà festiu en tota Espanya menys en el País Valencià i Catalunya, mentre Sant Josep (19 de març)  només serà festa al País Valencià i  Múrcia.

Per tant, els dies festius al País Valencià

- 1 de gener, 6 de gener
- 19 de març, 29 de març
- 1 d'abril
- 1 de maig
- 24 de juny
- 15 d'agost
- 9 d'octubre
- 12 d'octubre
- 1 de novembre
-  6 de desembre
- 25 de desembre


Als dies festius nacionals i autonòmics cal sumar dos festius locals: La vespra de Sant Josep, 18 de març, i el segon dilluns posterior a Pasqua, el 8 d'abril, Sant Vicent.