L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 5 de gener del 2024

Els Reis d'Orient arriben a Tavernes: reportatge amb text i fotografies sobre la cavalcada i l'acte a l'Ajuntament


Tavernes ha viscut aquesta vesprada-nit una nova nit d'il·lusió amb l’arribada a la ciutat de Ses Majestats els Reis d’Orient qui, amb un seguici reial format per molts dels personatges de la fantasia dels més menuts i menudes, han recorregut els carrers de Tavernes fins arribar a la Plaça Major, on han estat rebuts per les autoritats locals.

 

 

 

 

 


En arribar els Reis de l'Orient a l'Ajuntament, i després de les salutacions al consistori,  han pujat al balcó de l'Ajuntament - per cert, no massa il·luminat i sense focus de llum dirigits a les portes on es col·loquen els reis, cosa que en dificultava la visió dels reials personatges i de l'alcaldessa - per rebre la clau màgica que obri els panys de les cases valleres per poder lliurar els regals als xiquets i xiquetes valleres.

Els reis s'han dirigit als xiquets i xiquetes i després dels millors desitjos a tot el Món cara l'any que ara comença,  i on esperen impera la pau, amor i germanor, han demanat als xiquets i xiquetes que siguen bons, obedients, bon estudiants i  aplicats en les seues tasques escolars.

 

 

En acabar la recepció a l'Ajuntament, han pujat a l'entaulat de la plaça per saludar i rebre els xiquets i xiquetes.

Canvi en el recorregut i eixida de la cavalcada: les  fotografies

La cavalcada enguany ha tingut un canvi en el recorregut i la concentració de benvinguda a Ses Majestats ha tingut lloc en la Plaça dels Furs dels Sequers. Des d'allí s'ha iniciat enguany iniciat la comitiva, pel carrer la Barca, la Mar i Major, fins arribar a la Plaça Major. Ací us oferim unes fotografies dels moments inicials de la cavalcada.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
La cavalcada dels Reis d'Orient al seu pas per Tavernes: les fotografies
 
El seguici reial ha estat format per personatges diversos, inflables, sobretot dels films de Disney,   i entre els participants no ha faltat el grup de jocs malabars amb jocs de foc. També hj han estat presents entitats i associacions valleres que col·laboren en aquest esdeveniment (el grup de ball Al-digna Bellydance, Amics del Cavall, Club de Patinatge...) i la participació de la batucada Vall-Tukà i la SIUM vallera. 
 
 
 







 
 
 
 
 
 
 
I enguany els reis no han fet el recorregut dalt de les seues carrosses sinó que han elegit fer la desfilada a lloms de cavalls, i amb això eren molts els que presenciaven la cavalcada i sobretot els menuts i menudes que, acostumats al "boato" d'altres anys,  no se n'adonaven de la presència dels reis... fins quan ja havien passat.
 
 
 

Els menuts i menudes han tingut una vesprada d’alegria, d'il·lusió i ara comença la tensa espera d'aquesta nit i desitgen que Melcior, Gaspar i Baltasar en siguen ben generosos i complesquen llurs desitjos.