L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 17 de gener del 2024

Isabel Canet guanya el 41é premi Manuel Rodríguez Martínez -Ciutat d'Alcoi- amb el poemari "L'udol de la lloba"

 

La simatera Isabel Canet Ferrer (Simat 1970) ha guanyat el 41è Premi "Manuel Rodríguez Martínez Ciutat d’Alcoi" amb el poemari "L’udol de la lloba", el primer poemari d’Isabel Canet,  on mitjançant la metàfora de l'animal tracta i trenca estereotips nocius sobre les dones, cas de la fragilitat, la resignació o  la submissió.

Isabel Canet "a partir de la pròpia experiència de dona s'endinsa en els terrenys més intim amb un perfecte equilibri entre densitat significativa i la finesa verbal per a dibuixar els fantasmes, les amargors i les esperances personals" segons assenyala el jurat integrat per Vicent Botella, Juli Capilla, Imma López Pavia, Manel Rodríguez Castelló i Pau Sanchis.

L'obra d'Isabel Canet ha estat seleccionada entre 121 treballs presentats al certamen, que premia l'autor amb 2.000 euros i l'edició a càrrec d'Edicions del Bruc i Pruna Llibres. L'obra es presentarà al Casal Ovidi Montllor d’Alcoi el proper 9 de març.

Isabel Canet Ferrer és llicenciada en Geografia i Història i professora de Secundària. Va ser presidenta d’Arc de Mig Punt, l'Associació de Memòria i Patrimoni en defensa del patrimoni cultural de la Safor, i pertany al col·lectiu d’escriptors "Saforíssims" i al consell de redacció de la revista literària "Caràcters".

Entre les seues obres citem "Or i vellut, retrat de dones de Gandia"; "La copa dels orígens", "El baró del foc" o "I tu, sols tu".