L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 3 de gener del 2024

L'Ajuntament canvia el trajecte de la Cavalcada dels Reis, que trasllada la concentració i eixida a la zona dels Sequers

 

L'Ajuntament de Tavernes ha anunciat un nou recorregut per la cavalcada dels Reis d'Orient. Enguany, com a novetat, s'abandona la Plaça del Camp de Futbol-Pavelló Cobert i voltant com a lloc de recepció de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar i s'anuncia que es farà en la Plaça dels Furs dels Sequers a partir de les 17'30 hores, lloc on pensem es vol acudesquen les famílies amb els seus fills i filles per donar-los-hi la benvinguda. Nosaltres hem marcat el lloc aproximat amb un cercle roig sobre el plànol oficial per més informació a la ciutadania.
 
No obstant això i segons el mapa oficial del recorregut, cal tindre en compte que l'inici de la cavalcada es farà en el Camí la Dula, enfront de la caserna de la Guàrdia Civil i Cementeri a les 18 hores, per continuar pel Camí la Dula, carrer la Barca, carrer de la Mar, carrer Major fins arribar a la plaça Major.
 
L'Ajuntament deixa en aquesta ocasió el que era punt habitual, situat en la zona central del casc urbà i amb una gran densitat de població, a la recerca de no travessar la carretera. Així ho deixa ben clar la nota oficial publicada al Facebook de l'Ajuntament com a motiu del canvi: "El nou recorregut està pensat per evitar creuar la carretera i possibles problemes de trànsit, així com mantenir tot el conjunt de la cavalcada unida".
 
La nota no indica, caldrà que passe el temps per comprovar-ho, si la modificació que es fa del punt d'encontre i recorregut és puntual o, a partir d'ara, serà la norma en actes multitudinaris cas per exemple de la cavalcada del Ninot, quan es crea una comitiva més llarga que la de Reis i es creua la carretera, o quan es va a les mascletades de l'Avinguda de Malta quan també les comissions i la ciutadania han de creuar-la, entre altres ocasions.