L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 15 de gener del 2024

Una Font de la Bola sense la bola

 

La popular Font de la Bola del carrer Gabriel Hernández o carrer del Convent, com també és conegut tradicionalment, està sense la bola que li dóna el nom. La foto, d'ahir diumenge, enviada per un veí, ens permet observar com aquest element petri que corona la font ha desaparegut.

L'han robada alguns desaprensius? L'han retirada els operaris municipals per alguna tasca de manteniment? És una gamberrada més de les moltes que ha patit la font els darrers anys? És la pregunta que fa el veí - i que també ens fem- sense poder respondre-la per ara.

 

Vandalisme maig del 2022

 

Vandalisme setembre del 2023

No podem deixar de banda que la Font de la Bola ha patit els darrers anys diversos atacs de desconeguts - almenys no tenim notícies que s'hagen identificat els autors- amb destrosses importants a la font, com podeu vore a les fotografies d'arxiu. Esperem que ara no siga un cas semblant, que no hagen furtat la bola i que haja estat retirada per l'Ajuntament per alguna tasca de manteniment o per tornar-li a donar el seu aspecte abans de les malifetes. 

El nostre agraïment al veí autor de la foto i de l'avís de la situació.