L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 30 de gener del 2024

Equip femení de Tavernes de la Lliga CaixaBank: 4 partides jugades 4 victòries

 

L'equip valler de raspall femení continua endavant amb força: 4 partides jugades, 4 partides guanyades, amb la qual cosa comanda la classificació  amb 8 punts.
 
Ahir a la Pobla de Vallbona l'equip valler format per Ana-Júlia-Joana va jugar una gran partida contra Irene-Anabel-Mireia, l'equip de Massamagrell, que va finalitzar amb el triomf de Tavernes per 25-15.
 
Gran partida de les dues restadores, Ana i Irene, que van destacar especialment en un duel on els dos conjunts tingueren les seues opcions, però que finalment es va decidir per al conjunt valler.
 
La pròxima partida de la Lliga CaixaBank Pro de raspall femení serà el dia 2 de febrer, divendres, al trinquet El Genovés a partir de les 17 hores entre Victòria i Isabel (Bonrepós i Mirambell) contra Ana, Júlia i Joana (Tavernes de la Valldigna)