L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 15 de gener del 2024

La Font de la Bola ja disposa de la bola que la corona

 


La popular Font de la Bola del carrer Gabriel Hernández o carrer del Convent ja te la bola de pedra que li dóna nom i la corona.  Els operaris municipals ens diuen els veïns que l'han reposada avui i, tot i que no s'ha informat del que havia passat, indiquen que feia uns dies que estava la font embussada i el vas ple d'aigua, amb la qual cosa s'inclinen a pensar que s'havia procedit al seu manteniment.

Millor així, perquè hi havia una certa alarma entre el veïnat que l'hagueren pogut robat i tots ens havíem pensat el pitjor, després dels atacs que els darrers anys ha patit la font. Millor que tot quede en una anècdota.

Per tant ja llueix de nou en el seu lloc. I que dure!!!