L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 5 de gener del 2024

Tavernes serà la localitat d'inici de la 8a edició de la Volta Femenina al País Valencià

 


La 8a edició de la Setmana Ciclista - Volta Femenina del País Valencià tindrà a Tavernes com a localitat d'inici de la prova que es desenvolupara en 4 etapes des del 15 al 18 de febrer. La etapa final acabarà a la ciutat de València.

L'edició valenciana ocupa un lloc de privilegi dins del calendari que marca l'UCI (Unió Ciclista Internacional) en l'inici de la temporada del circuit femení. Les  4 etapes serviran per a descobrir a la guanyadora que succeirà a la corredora de l'equip AG Insurance, Justine Ghekiere, guanyadora de l'any passat.

La participació i la resta del recorregut es donarà a conéixer durant les pròximes setmanes en les diferents xarxes socials de la prova. Com cada any serà de primer nivell amb els millors equips del panorama ciclista liderant el pelotó femení per les muntanyes valencianes.

El dia 15 de febrer cau en dijous, dia de mercat a Tavernes, que com tothom sap se celebra al centre de la ciutat, una qüestió que s'haurà de tindre en compte  en el disseny de l’eixida.