L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dilluns, 23 d’octubre del 2023

El Festivern ha donat a conéixer el cartell oficial per aquest 2023, on destaca la presència de Zoo

 


El Festivern se celebra a Tavernes des del 2011 en una aposta ferma per la música i la cultura en valencià entre el 29 i el 31 de desembre. Un any més Tavernes, gràcies a les gestions i treball sense parar del regidor de festivals, Josep Llàcer, serà el referent de les comarques centrals valencianes i farà que totes les veïnes, veïns així com la gent que ens visita gaudesquen de la millor festa de cap d'any. 

El Festivern 2023-24 tornarà a encendre els cors de milers d'afeccionats de la música cantada en valencià, que esperen amb il·lusió cada edició del festival més icònic de les Comarques Centrals Valencianes.

Fa unes hores que s'ha donat a conéixer la programació oficial, que obri el grup de la Safor, Zoo, així com es compta amb la presència de tot un conjunt de grups molt coneguts i estimats pels festiverners i festiverneres. 

Aquest és el cartell oficial