L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dijous, 13 d’abril del 2023

Iaia, tu compres a Tavernes? és l'eslògan de la nova campanya que potencia el comerç local de Tavernes. EL VÍDEO

 

 
La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Tavernes, que presideix Mònica Palomares de Compromís, ha iniciat una nova campanya en defensa del menut comerç local i on participen les associacions locals de "Comerciants de Tavernes", el Mercat Municipal de Tavernes i ACEPLAT, associació de la platja. La campanya té com a eslògan: "Iaia, i tu, compres a Tavernes? i com les campanyes realitzades en els darrers anys té com a l'objectiu potenciar el petit comerç valler.
 
Una vegada més, i tal com ha estat el costum els darrers anys, les associacions de comerç vallers són les vertaderes protagonistes d'una campanya que vol potenciar el comerç local. I en aquesta ocasió, i en vistes ja al pròxim estiu, la campanya "Iaia, i  tu comprés a Tavernes" ens ve a recordar que la resposta de moltes generacions i famílies és clarament que SÍ. 
 
No podem oblidar com el comerç local ha estat és i serà una part essencial en la vida de les valleres i els vallers, forma part del nostre teixit associatiu i econòmic, perquè són els xicotets comerços i botigues familiars qui sempre ens han acompanyat i ens acompanyen en els millors moments i sempre estan quan els necessitem.
 
Al petit comerç de Tavernes podem trobar de tot i hi trobem quatre quatre característiques que els fa ser diferencials i imprescindibles: productes de qualitat, confiança, proximitat i un magnífic servei.
 
Per tot això, cal que els vallers i valleres comprem a Tavernes!!!