L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 15 d’agost del 2022

Les pistes de pàdel estan tancades i fora d'ús a un mes d'acabades les obres



Efectivament, tal com ens diuen alguns comentaris i publicàrem ací el passat 12 de juliol, fa més d'un mes que acabaven les obres de millora de les pistes de pàdel de la platja de la Goleta dutes a cap per la regidoria d'Obres, que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, en col·laboració amb la de Serveis, dirigida per Noe Alberola, de Compromís. 

 

 

Conjuntament es va efectuar un treball de millora integral: canvis en les tanques metàl·liques, la gespa artificial del pis, les xarxes de les pistes, i la col·locació de xarxes per evitar que les pilotes causaren molèsties al veïnat. El treball es va completar amb la col·locació de taules i bancs en la pèrgola del costat, en un zona de lliure accés, elements que ja han patit algun atac vandàlic.

 

 

El següent pas, una vegada acabades les obres, era que des de la Regidoria d'Esports, dirigida per la regidora del PSOE Lara Romero, es posaren en funcionament les instal·lacions amb unes instruccions d'horaris i normes d'ús, així com designació del possible personal de vigilància, i encarregat de obrir i tancar, o el que es considerara convenient. 

És l'únic que podem contestar als comentaris i preguntes que ens han fet arribar sobre perquè no estan obertes i en ús.

Elaboració pròpia