L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 18 d’agost del 2022

Tot a punt per celebrar "Mediterránea Festival" aquest cap de setmana, divendres i dissabte.


La playa de Tavernes acull el divendres i dissabte el Mediterránea Festival en el recinte ubicat en el denominat “Sector Marenys 2A” i que va albergar fa unes setmanes el Iboga Summer Festival. El “Mediterránea Festival” està dedicat especialment a la musica indie i se celebrarà els dies 19 i 20 d'agost, divendres i dissabte respectivament, i dedicat a un espectador/a majorment entre 25 i 35 anys. 


Aspectes de la zona de concerts

 

Aspecte zona d'aparcaments

El recinte que disposa entre els serveis de dos escenaris i gespa artificial al seu voltant, banys, serveis mèdics, un punt violeta, etc. i, a les rodalies, una zona d’acampada habilitada prop de l’entrada capaç per a uns 3.000 vehicles, que es complementa amb dos mini autobusos que faciliten el trasllat des de l’estació del tren.

Zona d'acampada

L’Ajuntament ha revisat els llums del Camí Marenys per tal que els assistents que vagen a peu al recinte gaudesquen d’una major seguretat.

 

 

El Mediterrània Festival no presenta les mateixes característiques quan als assistents que l’Iboga i s’espera una menor afluència en la zona d’acampada. La previsió és una assistència major d’espectadors que acudiran als concerts però sense dormir en el recinte.


El cartell del festival Mediterránea está format, entre altres cantants i grups, per Fangoria, el grupo de Alaska i Nacho Canut, Izal, una formación que celebra el seu comiat dels escenaris amb la presentación del disc “Hogar” i altres grups com Ciudad Jara, Rayden, Dani Fernández, Ojete Calor, Dancetería (Miss Caffeina + Varry Brava), Carlos Sadness o La Casa Azul, entre altres que es poden consultar en el cartell que publiquem.


Elaboració pròpia