L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 d’agost del 2022

La tercera edició de Mediterrània Festival es tanca amb un gran èxit de públic, d'organització i de gran qualitat musicals



Èxit total del Mediterrània Festival ahir dissabte, segon dia i últim,  i que s'uneix a la bona acollida que ja va tindre el passat divendres, amb una presència calculada sobre les 10.000 persones en cadascun dels dies.

 

La tercera edició del Mediterrània en aquest 2022 es presentava amb el repte de celebrar-se en un nou recinte i, segons el regidor de festivals, Josep Llácer, de Compromís ha conclòs amb una valoració excel·lent, tant del muntatge, com els serveis del recinte i de les actuacions musicals. 

 

 

 

"Els assistents vinguts de tot arreu de l'estat espanyol s'han emportat un molt bon sabor de boca i de segur que faran d'ambaixadors de Tavernes com a ciutat de festivals. Des de l'Ajuntament posem tot el que està de la nostra part perquè Tavernes i la nostra platja siga un referent en els esdeveniments músicals, com a forma de potenciar també el turisme i l'econmia del sector hostaler i de serveis del poble"  ens ha comentat Llàcer.

 

 

Ahir segona jornada, amb "Fangoria" com a plat fort i que, com era d'esperar, Alaska i Canut no van decebre ningú i es posaren el públic com se sol dir "dins de la butxaca" corejant les cançons, tot i que des de mitjan vesprada el recinte va estar ple amb gran expectativa per les actuacions de Carlos Sadness i Dani Fernández, també molt valorats pels assistents. Una menció especial a l'actuació "estrambòtica?" d'Ojete Calor, dins de la línia del grup,  en acabar Fangoria.

 

 

 


En conjunt, unes actuacions que van fer vibrar els 10.000 assistents que van poder gaudir d'una gran vetlada-nit de música i bon ambient, en una jornada de bon oratge i que convidava també la festa.

El recinte del festival, com ja vam indicar ahir, va comptar amb l'aprovat dels assistents que valoraren la  catifa de gespa artificial que ha cobert el 100% de la zona de concerts, els difusors d'aigua i les zones de descans.  Una gran idea la d'habilitar uns parquings al mateix costat del recinte en uns terrenys annexos, i que amb una capacitat al voltant de 3.000 places, van fer possible un bon servei als assistents.

David Fernández i Carlos Sadness, fotos del perfil oficial del Mediterrània

 El regidor responsable de Festivals, Josep Llàcer, de Compromís, ha volgut igualment lloar el gran treball realitzat des l'organització i des de l'Ajuntament, en especial de l'àrea de Promoció de Festivals, brigada de serveis, policia local, protecció civil, etc. que ham el seu treball de valent han fet possible millorar i corregir els errors detectats en la celebració del festival Iboga, tot i que s'ha de recordar que era el primer esdeveniment celebrat en aquest recinte.

 Els vídeos

Agraïm sincerament els vídeos que ens han enviat