L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 16 d’agost del 2022

XV Campanya dels Quilos d'Estiu de Càritas Interparroquial


Càritas Interparroquial ha celebrat aquest dissabte 13 i diumenge 14 d’agost la tradicional Campanya dels Quilos a la Capella de Santa Maria de la Valldigna de la platja de Tavernes. L’objectiu d’aquesta campanya és des dels seus orígens, ja fa quinze any, ampliar la conscienciació social més enllà dels veïns del nostre poble i fer-la extensible a tots aquells i aquelles que passen les seues vacances a les nostres terres.

 

 

Es podia  participar aportant aliments no peribles, productes d’higiene o bé mitjançant donatius; el fet de recaptar donatius  permet a Càritas comprar els productes més necessaris per a l’economat o destinar aquestes aportacions a altres projectes: ajudes en temes d'habitatge, rober, reforç escolar, alfabetització : classes per adults de castellà i valencià, orientació laboral, orientació jurídica en temes d’estrangeria....

Des de Càritas Interparroquial de Tavernes agraeixen els resultats aconseguits durant la XV Campanya de Quilos d'Estiu i tot l’equip se sent orgullós de la tasca realitzada perquè permet portar endavant els objectius  d’animació, comunicació, conscienciació i sensibilització  social envers a les famílies més vulnerables de la nostra població.

 

 

Gràcies als nostres veïns i a tots aquells i aquelles que passen les seues vacances a les nostres terres s'ha recaptat uns 200 quilos en productes alimentaris i d’higiene i 2.001  Càritas assenyala que aportació és testimoni de la resposta solidaria, generosa i fraterna d’una societat  sensible i conscienciada amb el compromís de millorar aquest món. Tot  el que s’ha arreplegat anirà destinat als projectes assistencials , formatius i orientatius que  Càritas porta endavant; amb la qual cosa es permet continuar ajudant a les més de 160 famílies  (unes 410 persones)  què actualment s'atén.

Càritas agraeix la participació de la ciutadania,  el recolzament de l’Ajuntament en tots aquells recursos que hi necessiten i  als mitjans de comunicació per donar difusió de les tasques.

Segons la nota remesa per Càritas