L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 20 d’agost del 2022

L'alumnat de Forestal del Taller d'Ocupació fa un reg d'auxili als arbres de la repoblació


Les elevades temperatures que estem patint des de fa unes setmanes han fet necessari que l’alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’ocupació "Millorem Tavernes IV" haja acudit a la Muntanya de les Creus per tal d'efectuar un reg d’auxili als arbres de les darreres repoblacions.

 

 

L’alumnat d'aquesta especialitat de Forestal del Taller d’ocupació Millorem Tavernes IV realitza periòdicament un seguiment dels treballs de repoblació realitzats els darrers anys en diferents indrets de la muntanya de Les Creus. Replegant dades, fent una valoració per tal de millorar futures campanyes, i realitzant la dura tasca, al temps que imprescindible, de pujar aigua a la muntanya per regar els arbrets plantats en les campanyes de repoblació. 

 

Més encara un any com el d’enguany, amb les onades de calor continues, resulta imprescindible el reg per tal de que tota la il·lusió i tot el treball realitzat en les repoblacions no es perda.

Segons la nota del Taller d'Ocupació