L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 d’agost del 2022

Tres membres del Centre Excursionista fan el cim del Kilimanjaro, el sostre d'Àfrica amb 5.895 metres.


Tres membres del Centre Excursionista de Tavernes (CETV) han fet el cim del sostre del continent africà, el Kilimanjaro (5.895 metres), la muntanya més alta d'Àfrica i que situada a Tanzània té origen volcànic.

 

La matinada del passat dia 7,  va ser el moment en que els dos membres de nom Dionís Borràs (pare i fill) i Miquel Estruch aconseguiren arribar al cim.

L’expedició havia començat a la ciutat de Moshi (Tanzània) des d’on els muntanyencs van accedir al Parc Nacional del Kilimanjaro. Una vegada a la “Machame Gate”, els tres membres del CETV es van endinsar a les muntanyes africanes durant 6 dies amb la finalitat d’aconseguir una bona aclimatació. 

 

 

Aquesta aclimatació va ser clau a l’hora de començar l’ascens fins al pic “Uhuru”, i des del campament d’altura “Barafu camp" (4662m), i amb un fort vent que els feu dubtar per uns minuts, començaren l’ascens. Tots tres aconseguiren fer el cim entre les 6:00 i les 8:00 AM.

 

 

 El C.E.T.V. ha manifestat la satisfacció de l'èxit esportiu d'aquesta activitat dins de l'any de la celebració del 50 aniversari de l'entitat vallera, i més encara per dur el nom de la nostra ciutat fins al sostre africà.

La nostra enhorabona. 

Remés pel CETV