L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 19 d’agost del 2022

L'Ajuntament millora el col·lector del camí la Dula i Mestre Serrano per facilitar el desaigüe de pluvials




L'acumulació d'aigües pluvials amb ocasió de pluges en l'encreuament del carrer Mestre Serrano i el camí i la Dula és un problema que afecta els veïns i que l'Ajuntament, a través d'una actuació que du a cap la regidoria d'Obres Públiques, vol eliminar. Amb eixe objectiu des de principi de mes s'executen treballs de millora en el col·lector subterrani consistents en la substitució i ampliació del col·lector enterrat existent i la millora de la xarxa de sanejament, uns treballs que han obligat també a redistribuir la circulació de vehicles en el lloc de les obres.
 
 

Sobre el projecte que es du a cap, el regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, de Compromís, ens ha comentat que "és pretén millorar la xarxa de desaigüe de la zona del camí la Dula i s'aconseguirà amb l'eliminació d'un punt conflictiu, que es fa molt patent els dies de grans pluges, quan s'acumula en la zona l'aigua procedent de la muntanya".
 
 
Precisament i per tal d'evitar eixa acumulació, s'estan realitzant obres de substitució i ampliació tant en el col·lector existent com en la xarxa de sanejament, cosa que permetrà millorar la xarxa de desaigües, evitar inundacions i facilitar l’eixida de les aigües pluvials en les fortes tempestes.

"Estem procedint a una ampliació del diàmetre del col·lector, i allò que és molt important, a separar la xarxa d’aigües pluvials de la de sanejament, amb la qual cosa evitarem la saturació i millorarem el sistema de desaigüe de la zona en episodis de pluges torrencials" afegia el regidor Josep Llácer.
 


Aquestes obres suposen una inversió superior als 30.000 euros i es financien dels fons municipals procedents d'una modificació de crèdit del romanent de tresoreria del pressupost del 2021. 
 
Elaboració pròpia