L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 17 d’agost del 2022

El pati del CEIP Divina Aurora es converteix en zona de jocs tradicionals


El professorat i l'alumnat, xiquetes i xiquets, que en el mes de setembre tornaran a omplir el CEIP Divina Aurora es trobaran una escola completament canviada, plena de colors, sobre tot en el patí escolar.

I això és així perquè l’alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d’ocupació "Millorem Tavernes IV" ha continuat al llarg de les passades setmanes diversos treballs de pintura per millorar el Centre, i aquest treball s'ha notat més que res al patí escolar.


El CEIP Divina Aurora ha vist renovats els colors dels jocs infantils del pati, de tal manera que s'ha convertit en un espai lúdic i d’aprenentatge ple de vida. L'escola és un lloc ben idoni per acostar els jocs tradicionals als nostres fills i filles, uns jocs que a més d'afavorir la integració de l'alumnat, ens arriben des de la tradició popular d'anys, han estat presents en moltes generacions, i avui dia són part de la nostra cultura tot i que molts es van perdent arraconats pels jocs electrònics.

 

Són jocs que fàcilment es poden pintar al terra del pati, i on normalment on no calen grans materials per a jugar, a més que la majoria es poden fabricar amb elements reciclats d'ús diari. També tenen unes normes o reglaments senzills, i això els fa que puguen ser usats sense problemes pels alumnes.

Tot això i el valor didàctic que tenen, ha estat entés i posat en pràctica pels responsables i alumnes del taller d'Ocupació "Millorem Tavernes IV" que han convertit el pati del CEIP Divina Aurora en un lloc amable, atractiu on els alumnes podran gaudir amb la pràctica i aprenentatge dels jocs tradicionals, i que a més a més, els afavorirà en l'exercici físic derivat de la pràctica dels jocs.

Elaboració pròpia a partir de la nota remesa pel Taller d'Ocupació