L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 14 d’agost del 2022

Les obres pròpies de les pistes de skatepark de la Goleta ja han acabat

 
Tavernes... sempre en positiu

La pista de skatepark construïda en la Goleta per la Direcció General de Costes de la Generalitat com a fruit de les gestions efectuades davant d'eixe organisme pel regidor responsable d'Obres, Josep Llàcer, ja està  conclosa. 

 

 La Direcció General de Costes, segons ens ha confirmat el regidor, ja ha recepcionat les obres i ara ja només cal la recepció per l'ajuntament, que també treballa en un projecte d'adequació i millora de l'entorn de la pista. Així mateix calculem que s'hauran de col·locar els panells informatius i normés d'ús als usuaris.

 

 

Les fotografies d'ahir permeten comprovar com ha quedat la instal·lació, que encara millorar quan la regidoria d'Obres acabe tots els remats del voltant. "Això suposarà millorar tot l'entorn del skatepart i podrem oferir als joves un nou al·licient esportiu, que s'ajunta a la millora que hem dut setmanes arreres de les pistes esportives de la zona" ens comentava el regidor Josep Llácer.

 

Les gestions del regidor de Compromís i responsable d'Obres Públiques, Josep Llacer, amb la Direcció General de Costes de la Generalitat (no confondre amb Costes del Ministeri de Madrid) ha fet que no li coste cap euro a l'Ajuntament, que s'ha estalviat els 50.000 euros en que està valorada l'obra executada, i on l'Ajuntament ha cedit el terreny de la cantonada lliure i ara, quan recepcione l'obra, procedirà a millorar l'espai.

 

 

 La Direcció General de Costes de la Generalitat en les negociacions amb el regidor Llàcer va imposar com a condicions la construcció en una zona esportiva i en la platja, en ser una obra contemplada dins del projecte de millores d'instal·lacions esportives de les platges valencianes.

Elaboració i fotografies pròpia