L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

diumenge, 27 d’octubre del 2019

Presentació del Club d'Atletisme Valldigna ahir al pavelló Carlos Pellicer



Ahir va tindre lloc la presentació del Club d’Atletisme Valldigna, un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde Sergi Gonzàlez i del regidor d’Esports, Josep Llàcer, a més d’altres membres del consistori valler.

L’acte es va iniciar amb l’eixida a la pista del pavelló dels atletes majors (dones i homes), en total vora 200 persones, i després els 150 xiquets i xiquetes que formen l’escola de l’entitat, que foren cridats pel seus noms. La projecció de diversos vídeos, amb imatges d’atletes molt coneguts, va servir per a recordar els valors de l’esport i en concret de l’atletisme, l’esforç i la companyonia, valors que també recordaria després en el seu parlament el coordinador de l’escola, Demian.


L’alcalde Sergi González va efectuar un parlament agraint el gran treball que fa el club i recordant la implicació de l’Ajuntament amb l’esport i el club, per a fer tot seguit un reconeixement públic als germans Torres, demanant un aplaudiment per a ells de tots els assistents. Cal recordar que el mateix alcalde va ser president durant 5 anys del Club d’Atletisme, i els dos germans Torres foren de gran ajuda i recolzament aquells anys. 


L’acte va acabar amb unes paraules del president, Raül Aparisi, després de les quals es va disparar un castell de focs d’artifici a la placeta del Camp de Futbol.