L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.717
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 33.776

divendres, 4 d’octubre del 2019

El CEIP Sant Miquel rep una visita de professors polonesos dins del projecte "Erasmus"



El CEIP Sant Miquel de Tavernes forma part del projecte “Erasmus”, una iniciativa que té com a objectiu general l’intercanvi  de bones pràctiques educatives, de manera que uns centres aprenen d’altres així com els professors.

Dins del programa d’intercanvis de professors, allò que se’n diu dins del projecte Erasmus la fase Ka1 , el professorat del CEIP Sant Miquel va visitar l’any passat Polònia. Ara, el centre valler és visitat pels mestres polonesos, que han estat rebuts per l’alcalde Sergi González i la directora del centre, Dolors, als quals acompanyaven regidors del govern de Compromís i professors representants del centre.



Visitar i conéixer diversos projectes educatius en llocs d’Europa, aprendre i posar en pràctica allò que aprens en altres països, és l’objectiu. El centre Sant Miquel va visitar Polònia i va aprendre, ara reben la visita de companys de Polònia i d’ací aniran a la República Txeca.  Els txecs van vindre l’any passat i nosaltres anirem enguany. Cal indicar que el centre valler té pendent d’anar a Dublín per acabar un projecte que durarà en total tres anys i després s’establiran les conclusions amb l’objectiu de millorar la pràctica educativa.

 

Un dels mètodes observats ha estat el denominat “l’aula invertida” en contraposició a l’aula tradicional que treballes en classe i acabes el treball a casa amb la qual cosa treballes sobre el mateix. L’aula invertida es forma l’alumne en casa, a través d’uns "inputs", vídeos o textos que selecciona el mestre per a l’alumne i després, a l’escola, practiques en l’aula allò que tu has aprés a través de grups cooperatius, usant noves tecnologies i això és el que intentarà el centre Sant Miquel posar en pràctica.