L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dijous, 10 d’octubre del 2019

Els muntanyencs del CETV escalen la "Cresta de Espadas" (Pirineu d'Osca)



 Els muntanyencs del Centre Excursionista de Tavernes i de Corresendes de Xeresa (Salvador Salom, Dionís Borràs, Salva Alario i Paco Escrihuela), aconseguiren el passat cap de setmana escalar la coneguda “Cresta de Espadas”. 
Aquest conjunt de muntanyes es troba al Parc Natural de Possets-Maladeta en el Pirineu d’Osca.L´eixida va tindre lloc a les 6,30 h. des del refugi Angel Orus a 2.100 m. d´altitud, pujant en primer lloc al cim de Pavots per a continuar crestejant fins al Posets. Durant aquest recorregut aconseguiren fer 6 cims de més de 3.000 m. (Pavots, Espadas 1er, Espadas 2on, Tuca Llardaneta, Tuca Roya i Posets) destacant el Posets de 3.376 m. el segon més alt dels Pirineus i Espadas de 3.335 m. 
A més a més, gràcies a les òptimes condicions meteorològiques es va poder passar amb total seguretat l’emblemàtic “Paso del Fonambulista”. 
Els 4 membres han expressat la seua satisfacció per l'èxit aconseguit de l’activitat.

Remés