L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

diumenge, 20 d’octubre del 2019

Ahir es va celebrar la XIá edició de la Valldigna Extrem


 

 La XIa edició de la Valldigna Extrem, que organitza any rere any amb continuat èxit el Centre Excursionista de Tavernes, es va celebrar ahir amb un dia meravellós i molt apropiat per a gaudir de les espectaculars vistes que de la Valldigna ofereix el recorregut de la prova. 


Fins i tot un poc massa de calor al migdia i primeres hores de la vesprada, la qual cosa feia més dura encara una prova no competitiva que per si ja és bastant exigent quan a la preparació física i bon estat general de l’esportista.


La Valldigna Extrem 2019 ha comptat amb 65 participants, que iniciaven el periple per les nostres muntanyes des de la Plaça Major de Tavernes a les 7’00 hores del matí, en un recorregut de 13 hores car els últims participants entrevén a meta, també situada a la Plaça Major vallera sobre les 20’10 hores de la vesprada-nit, quan la foscor començava a regnar. Tots no pogueren acabar el circuit, exigent, i al final només ho aconseguiren 22 participants.


Opinió generalitzada dels participants: Va ser una prova espectacular, molt ben preparada en els aspectes organitzatius i d’avituallament pel Centre Excursionista i on la visió, sempre espectacular i canviant de la Valldigna al llarg del circuit, empentava i donava ànims per continuar. 


Els participants també han vingut a coincidir en el mateix: marxa dura i exigent, com dóna fe el nom “Valldigna Extrem”, però també una coincidència majoritària: l’any que ve repetiran.