L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

diumenge, 3 de juliol del 2016

X Trobada Nacional de Cors Valldigna



 Ahir va tindre lloc a la localitat de Simat i en el marc espectacular de l’església del monestir de Santa Maria de Valldigna el “Xé Encontre Nacional de Cors Valldigna” amb la participación de la “Coral Giner” de la Societat Coral el Micalet de València, la la “Coral Orpheus Music” de Múrcia i el “Cor Quinzedemarç” de Tavernes, organitzadora de la trobada. 
Coral Giner
 La “Coral Giner” dirigida per Miquel Juan va interpretar “Madrigal” de Taltabull, “A la taverna del mar” i “Que tinguem sort” de Lluís Llach, “Homenatge a Teresa” d’Ovidi Montllor i “Tio Canya” de Al Tall, amb arrejaments del propi director. 
 
Orpheus Music
 “Orpheus Music” dirigit per Javier Caballero ens va oferir “Mujer murciana” de Massotti, “Embraceable you” de Gershwin, “Varen” de Grieg, “Ya zaref Atool” tradicional de Palestina i “Scherzo italinao” de Genee. 
 
Cor Quinzedemarç
El “Cor Quizedemars” dirigit per Fran Lledó posava veu a les obres “Ma voluntat amb la raó se’n vola” de Ausiàs March. “Lascia ch’io pianga” de Haendel, “Tears in heaven” de Clapton/Jennings, “La vuelta al Mundo en 80 dias” de Javier Jacinto, “Al·leluia” de Cohen i “Havanera del camí” de Casanova. 
 
 Un concert, com és habitual en la trobada, de gran nivell artístic i alta qualitat en les veus que va agradar molt al públic assistent. 
 
"Cant a la mare" conjuntament
Com a cloenda de la trobada, les tres corals conjuntament van interpretar “Cant a la mare” d’Antonio Chover, dirigides per Fran Lledó.