L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 de juliol del 2016

La platja accessible de la Goleta disposa d’una nova cadira amfíbia per a les persones amb mobilitat reduïda

Els directors de La Caixa a Tavernes, Óscar Aparisi i Bea Blasco, i els regidors de Benestar Social, Noe Alberola i de Turisme, Josep Llácer.
 
L’Ajuntament de Tavernes ha rebut una ajuda de 1.800 euros per part de l’entitat bancària, Caixabank, per a la compra d’una cadira amfíbia per a persones amb dificultat per a accedir al bany.

L'Obra Social la Caixa, que col·labora amb l’Ajuntament de Tavernes per a fer diversos projectes destinats a la integració de col·lectius amb risc d’exclusió, ha donat a l’Ajuntament aquesta quantitat de 1.800 euros, i gràcies al donatiu, el consistori disposa d’una cadira amfíbia més.

L'objectiu: dotar els dos punts de platja accessible amb els equipaments necessaris per al trasllat de les persones amb mobilitat reduïda. Així es vol garantir-los una seguretat a l’hora d’accedir a les platges, sempre amb un equip humà professional que facilita les tasques.

Els directors de les dues sucursals de La Caixa a Tavernes, Óscar Aparisi i Bea Blasco, han pogut conèixer la tasca que es fa al punt de platja accessible de la Goleta.

La Regidoria de Benestar Social i la Regidoria de Turisme agraeixen la implicació de l'entitat per a contribuir a ajudar a què els usuaris de la platja, tant la gent que resideix a Tavernes, com els que ens visiten, puguen prendre el bany amb les millors condicions.

Així mateix, l’Ajuntament també dóna les gràcies a l’Ortopèdia Tavernes per les facilitats i la bona disposició que han tingut amb el Consistori per tal d’obtindre la cadira amfíbia, que ja dóna el servei a les persones que ho necessiten.