L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 31 de juliol del 2016

Quin nivell de propostes i d'actuacions polítiques dels socialistes vallers!!!

Les fotografies publicades pels socialistes amb els dos cotxes que duien el material dins del pati. Es pot observar pels costats l'ocupació dels carrers.
Els socialistes de Tavernes ens han obsequiat novament amb una mostra de què entenen  per treballar en la política local que,  al cap i a la fi, és ben demostratiu del nivell polític que gasten en els temes del poble.

El seu portaveu, el Sr. Borràs comparteix una publicació dels joves del partit, on seguint el costum de no preocupar-se de grans temes ni de fer propostes per a Tavernes, ens parlem d'un imaginari "nou parking privat a l’escoleta de la platja" on arriben a deduir que ja saben "a qui anava destinada l’ombra”, deixant entrevore un ús particular i privat consentit per Compromís. Que trist i lamentable!

El posicionament del PSOE local  ben segur que no ha agradat gens als membres de l’associació de Reikit de Tavernes, que van entrar els cotxes al pati no per usar-lo d'aparcament, sinó obligats a deixar-los unes hores perquè en tota la contornada no hi ha hagut des de dijous un sol lloc per aparcar, a causa del festival Iboga.

L’associació de Reixit tenia programada una activitat a l’escoleta, lloc on és impossible aparcar en tota la zona des del dimecres. Com que havien de descarregar els aparelles, entre ells unes lliteres, i tot el demés que els calia per l'activitat, decidiren entrar dins del pati per descarregar. 

així han estat tots aquests dies de vehicles els voltants de l'escoleta

Un gran pecat i falta molt greu, almenys per als socialistes, el que va fer  l'associació de Reixit en entrar els cotxes per descarregar. Els socialistes han aprofitat la seua acció per criticar al govern de Compromís  i dir que es deixa usar el pati com a aparcament privat. 

Quin nivell!. Usar i capgirar un fet anecdòtic derivat d'una circumstància puntual que no s'ha tornat a repetir per a traure punxa contra el govern de Compromís. Però de política constructiva, propostes i pensar en el poble res de res.

I és que hi ha formes d'actuar, com la constructiva que vol sumar, pregunta les coses i fa propostes, a pesar que puguen no coincidir amb un altre partit, i la manera de fer política dels socialistes vallers, amb actuacions com si la política local foren un jocs infantils i sempre amb rabietes pel mig. Quin nivell!!!