L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de juliol del 2016

El Centre d'Emergencia dóna com a totalment extingit l'incendi de Tavernes


El Centre d'Emergències va donar ahir, a les 20.45 hores, com a extingit l’incendi de la Muntanya de les Creus que ha cremat sobre unes 18 a 20 hectàrees.

Tot i que l’incendi de les Creus es va donar per estabilitzat el passat dimarts, durant tot el dia d’ahir dimecres els efectius d’emergències continuaven treballant per vigilar que el foc no revifara i refredant algunes zones, fins a les 20.45 hores que es va declarar com a extingit.

A hores d’ara, les brigades forestals encara fan tasques de seguiment de tot el que s’ha cremat i estaran durant dos o tres dies més, per precaució. Afortunadament l’incendi, encara que va arribar a la part del Pla de les Creus, no va avançar molt i ha cremat poca extensió de terreny. 
 
 
 

L’Ajuntament de Tavernes agraeix la tasca i la professionalitat de tots els equips d’emergències i la col·laboració dels voluntaris que es van mobilitzar i van estar treballant per a extingir l’incendi. També, vol felicitar la intervenció conjunta de la Guàrdia Civil i la Policia Local que va permetre detenir al presumpte autor de l’incendi.