L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 de juliol del 2016

Divendres és la concentració. Ja t’hi has apuntat? A què esperes?


Ni l'Ajuntament ni Tavernes volem imatges com aquestes, amb una platja sense arena, i la mar fregant les edificacions

La platja de la Goleta necessita d’una solució definitiva per tal que la pèrdua d’arena no es produesca i haver d’acudir a reomplir d’arena la platja tots els anys. 

Són molt anys de que la platja no té les condicions que caldria per aquest problema en l’arena i per això l’Ajuntament de Tavernes ha convocat una concentració davant de la Delegació del Govern a Valencia per a reivindicar una platja digna a la Goleta.

Són molts anys de deixadesa de la Direcció General de Costes de l’Estat a adoptar una solució definitiva per a la platja de la Goleta, i per això, l’Ajuntament i Tavernes es concentrarà de forma pacífica a les portes de la Delegació del Govern a València.

L’Administració de l’Estat té la titularitat de les competències, els recursos i els diners per a adoptar les solucions pertinents i, així, deixar de perjudicar els interessos econòmics i turístics de Tavernes.

Com va indicar l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en el passat plenari, no és una concentració contra el graó que fins ara tenia la platja, sinó una concentració que reivindica una solució definitiva a la platja després d’anys i anys de promeses de solucions que la Direcció General de Costes mai no ha complot.

Serà una concentració educada i tranquil·la, però contundent i reivindicativa. Des del del Consistori s’anima tota la ciutadania de Tavernes, així com els residents que passen l’estiu en la platja, a sumar-se a la concentració, i demostrar la força del poble de Tavernes.

Totes aquelles persones que vulguen anar a la concentració amb autobús hauran de fer la inscripció en la Info Tourist de l’avinguda de la Marina. L’eixida serà a les 9 del matí des del Parc del Nord de la platja de Tavernes. Per a fer la inscripció cal donar les dades personals següents i sobre tot cal seriosos per tal de no reservar més autobusos dels necessaris.

Per a la gent que vulga acudir-hi directament, la concentració serà a les 10 hores en la Delegació de Govern, al carrer de Colón, 60, de València, just enfront del denominat “Corte Inglés”

6 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

De l'any 2014 que sapiguem no hi ha cap projecte. No és el mateix un projecte que un estudi.
El que si hi ha és un informe del Centro de Estudios y Experimentación de Obras Públicas (Cedex) que detalla les causes i les conseqüències del fenomen i proposa actuacions que considera frenaren la perduda d'arena.

L'informe proposa, segons va publicar el diari Levante, executar en el nord de la zona i en el terme de Cullera una prolongació en forma de L de 80 x 60 metres de l'espigó situat a la Gola de l'Estany, en el terme municipal de Cullera, complementada amb l'aportació de més de dos milions de metres cúbics d'arena entre El Marenyet i el Estany de Cullera i en la platja de Tavernes, amb especial dedicació a la zona de la Goleta, que com és massa conegut pateix una de les majors regressions de platja en la comarca.

Però això no passa de ser un informe i proposta.

I els que anirem reivindicarem això: ja hi ha prou d'informes i propostes de possibles, i sobre tot de promeses incomplides des de l'any 1980, i que es posen les piles i s'espavilen. Amb els diners que porten gastats tirant arena que al primer temporal fort desapareix, segurament haurien executat un projecte definitiu.

Anònim ha dit...

Por favor, me gustaría que me contestasen en castellano, me parece de muy mal gusto la contestación en valenciano

La Cotorra de la Vall ha dit...

No veiem cap comentari en castellà escrit per un anònim.

L'idioma que usem ací és el valencià però no exigim ni demanem a ningú que canvie d'idioma. Use l'idioma que considere dels dos oficials, el castellà o valencià, que nosaltres no li demanarem per favor que canvie de llengua, però respecte el nostre dret a usar el valencià.

Suposem que entén perfectament el valencià perquè si no l'entén ¿que fa en un blog escrit en valencià i fent comentaris?

Anònim ha dit...

La nostra llengua no ofén, ni insulta, ni provoca. La nostra llengua representa una manera de viure i d'entendre el món.

Anònim ha dit...

Com ha quedat la manifestació?

Anònim ha dit...

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2016/07/el-problema-de-la-goleta-sembla-ser-que.html?m=1