L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 13 de juliol del 2016

Dos veïns de Tavernes rescaten una família perduda en la zona del Pic de la Ratlla


Cinc membres d’una família, dos adults i tres xiquets, es van perdre fa uns dies en la zona entre el Pic de la Ratlla i el Puntal del Massalari. Segons ens han informat, era una família de Madrid que es trobava fent una ruta en la zona i es va desorientar i se’n va eixir de la senda.

Dos veïns de Tavernes C. Castelló, de 33 anys, i A. Tarin, de 40 anys, membres del Centre Excursionista feien la mateixa ruta i van escoltar els dos xiquets cridar demanant auxili. El rescat, per part dels dos excursionistes de Tavernes, es va produir vora les 22 hores, després d'estar ajudant la família per poder eixir de la zona on es trobaven, de difícil accés a eixes hores de la nit, i van telefonar al 112 perquè desconeixien si hi havia alguna persona ferida. Afortunadament, la família es trobava en bon estat i van poder eixir pel seu propi peu.

Una vegada conegut l’estat de salut dels tres xiquets i els dos adults, no va ser necessari desplaçar efectius dels serveis d’emergències. Fins al lloc va arribar un equip de la Guàrdia Civil per interessar-se sobre el fet.

L'Ajuntament de Tavernes agraeix la tasca feta pels dos muntanyers i l'alcalde Jordi Joan, ha felicitat els dos veïns de Tavernes, C. Castelló i A. Tarin, per la feina que han realitzat i la disposició que han tingut en ajudar, cosa que ha permés rescatar sans i estalvis a tots els membres de la família.

1 comentari:

Anònim ha dit...


Enhorabona als dos membres del Centre Excursionista per ajudar a aquesta familia