L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 de juliol del 2016

Aquest pròxim dimarts, dia 12, passa una nit de cinema a la platja



L’Ajuntament de Tavernes et convida a gaudir aquest dimarts, dia 12, de la projecció gratuïta d’una pel·lícula vora mar, en una pantalla inflable de 90m. En concret s’hi tracta de la pel·lícula “¡Upps! ¿Dónde está Noé?”, animació d’aventures. 

L’argument és aquest: s’acosta el Diluvi Universal i Noe ha construït un arca per salvar una parella de cada espècie animal, però dos nestrians, pare i fill, no són admesos. Amb l’ajuda involuntaria de dos Grymps, mare i filla, poden colar-se a l’arca. Els xiquets, Finny i Leah, cauen de la nau i hauran d’aprendre a sobreviure i treballar en equip per arribar al cim del mont Ararat, mentre els seus pares intenten desviar l’arca per salvar-los. 

Les dues pel·lícules a projectar
L’Ajuntament de Tavernes col·labora amb el Patronat Provincial de Turisme perquè, un any més, que arribe el cinema a l’aire lliure a les platges. Durant els mesos de juliol i agost es projectaran pel·lícules a les platges de Tavernes però també a Cullera, Gandia, Xeraco, Oliva i Sueca, entre moltes altres.

L’objectiu es reforçar l’oferta d’oci en els municipis valencians i aportar un valor afegit a estes destinacions turístiques.

Cal que els espectadors porten les seues cadires o tovalloles per a asseure’s a l’arena i vore la pel·lícula. La sessió del dimarts serà a les 22:00 hores en el lloc habitual: sobre l'arena, a l'entrada principal de la platja on hi ha la barca, popularment coneguda com a "Puerta del Sol".
La pròxima sessió seràl 17 d’agost amb la projecció d’ “Hotel Transylvania 2”

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podeu dir en quina part de la platja ho fan?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sobre l'arena, a l'entrada principal de la platja on hi ha la barca, popularment "Puerta del Sol",