L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 de febrer del 2016

Un foc al costat de l'Ullal Gran necessita la intervenció dels bombers


Aquesta vesprada sobre les 14 hores s'ha declarat un foc a l'Ullal Gran que ha necessitat de la intervenció d'una brigada de la Policia Local, dos de la Guàrdia Civil, dos camions de bombers i un 4x4 dels bombers. Al lloc ha acudit també el regidor d'Agricultura, Javi Escrihuela que ha estat present en les actuacions de sufocar el foc.
 
S'ha donat avís als propietaris de vora l'ullal perquè estigueren assabentats.
 
El foc s'ha iniciat sembla en un únic punt, però per efecte del vent hauria girat fins a convertir-se en dos focus, un entrant des de la Calçada a l'ullal pel carril bici i un altre per la part de darrere pel Camí Teularet fins a la quadra de cavalls que hi ha prop.
 
 
La intervenció de les forces de seguretat, molt ràpida, ha fet que el foc no s'escampara i fera mal, tot i el fort vent.
 
 A les 15:20 s'ha donat per apagat el foc i s'ha quedat una brigada de bombers al lloc per si de cas reviscola el foc intervindre.
 
La Guàrdia Civil ha iniciat diligències per si de cas l'origen està en una crema de restolls i altres elements mal apagats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Conec el cas, d'un regidor d'urbanisme des de fa anys, a un minicipi X que no vaig a mentar, que tenia un familiar directe, que treballava en temes de llicencies, per a varios ajuntaments, i que fins a eixe dia, havia treballat per a l'ajuntamen X.
Bo, el regidor, li va demanar al familiar directe, que no s'acostara per a res a l'area d'urbanisme i que no oferira els seus serveis com a tecnic mentre ell estigués de regidor d'urbanisme. Hui porta més de 3 legislatures com a regidor, entre d'altres coses, d'urbanisme, i el seu familiar directe no ha obtes CAP contracte de l'ajuntament X, i si ha treballat per a ajuntaments del seu voltant.
Pot se un cas extricte, però PER a mi es UN EXEMPLE CLAR DE MORAL I ETICA.

Siguen votant de COMPROMIS, em fa nosa que hi haja regidors que s'auto otorguen contractes, tot i que siguen per poca quantia.... de moment... JORDI, tan que parleu de societat crítica, tot i que siga una gestió presuntament legal, no cregueu que fa olor a ou podrit??

Que vos semblaria el cas contrari?? haguereu parlat, i no poc??? no????

Vinga Enrique, que ho vas fer 'tan be' a la taula de mobilitat, que en fi, vore, x on ixes ara amb els 'regidors de barri'

Apagueu, apagueu incendis, però no sols a l'ullal, de ben en teniu un que pot escapar-se de les mans...

Anònim ha dit...

Tu fas com el Partit Popular que confon interessadament empreses que són o on puga ser soci un familiar de regidor amb les empreses on treballa un familiar de regidor.
Si hi ha res il.legal ja sap on són els jutjats.
Ara potser que si que l'Ajuntament no tindria que contractar a cap empresa del poble. Millor que no contracte a ninguna empresa de Tavernes per què no hi ha cap empresa que si comences a regirar no tinga un familiar directe o indirecte que siga regidor.
Això passa aci i en tots els pobles. Tu estas diguent que cap poble de tamany con Tavernes i mes menut contracte a ninguna d'eixe poble que segur que li passara igual. O igual vols que tots els parents dels regidors es busquen treball fora del poble.

Anònim ha dit...

A saber si eixe anònim no ha pecat del mateix, quan amaga el nom és perquè algo té qué amagar