L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 24 de febrer del 2016

Mònica Oltra acusa a la presidenta del PP de no assumir responsabilitats en els casos de corrupció



Mònica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat, ha criticat la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, per utilitzar de manera perversa l’aforament de membres del seu partit i així obstruir investigacions judicials per afers greus. 

Oltra ha fet referència al cas d’Óscar Clavell, diputat del PP a Madrid, que va ser el dofí i substitut de Bonig a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó (Castelló). Quan va ser alcalde accidental (en absència de la líder del PP, de vacances) va decidir pagar 700.000 euros a una contracta municipal en contra del criteri dels tècnics. 

Clavell hi estava imputat però el PP el va fer pujar al Congrés dels Diputats de Madrid, i ara el jutge ha decidit processar-lo per presumpta prevaricació, malversació de cabals públics i frau i exaccions il·legals. 

La presidenta Bonig, que ha carregat contra el blindatge del seu partit a Rita Barberá i vol dissoldre la formació a València després de la imputació de desenes de càrrecs, s’ha mostrat comprensiva amb l’excompany de la Vall d’Uixó i li exigirà la dimissió quan s’òbriga el judici oral. 

És irònic, fins i tot sarcàstic, que Bonig critique Barberá i protegisca Clavell, a qui ha ha deixat aforat” ha dit Oltra que pregunta per què ha estat inclòs en les llistes electorals del PP i perquè no ho explica. 

Mònica Oltra ha dit que en el PP no s’assumeixen responsabilitats, ni tan sols la presidenta Bonig, quan és qui dirigeix l’escàndol. També ha recordat que els casos de corrupció que afecten el PP valencià están relacionats amb la pèssima situació financera de la Generalitat. “Els valencians patim el forat negre deixat pel PP, que ha passat per la Generalitat com si fóra Àtila”. Aquest personatge va ser cabdill dels huns i va arrasar cruelment una part d’Europa en el segle V.