L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 9 de febrer del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: De jocs, ferides i objectivitat.

El normal que els xiquets als patis de l’escola juguen, es llancen per terra, boten, corren, caiguen… I en els jocs és normal que es facen algún arrap, tall o pelat a la pell… 

Pobre xiquet al que això no li passe alguna vegada, el que no hi jugue! Mal senyal que un xiquet no jugue, no s’embrute, no s’esgarre la roba o no es feresca alguna vegada. Perquè ací estaríem parlant d’uns altres problemes més greus i que afectarien la personalitat del menut. 

Majorment es veu com a cosa normal que els xiquets alguna vegada tornen a casa amb “marques” dels jocs en els patis escolars. És normal i de petites ferides se’n donen tots els dies en els col·legis, en les escoles infantils per tot arreu del País Valencià. 

La queixa d’alguns pares– ¿dos, tres…? per les suposades ferides que els seus fills tenen per jugar en el pati de l’Escoleta hauria d’haver estat feta en positiu amb l’objectiu d'estudiar si cal millorar el pis del terra, si és que realment no és adequat. L'escola infantil és nova de trinca i “compleix tota la normativa legal” segons va dir la regidora d’Educació Bea Ferreres en un plenari. 

Però hi ha qui s’encabota a fer la seua particular interpretació, emparat també en la nota de premsa com no del PP – quina casualitat, sempre de la mà - per presentar-ho tot en negatiu i convertir-ho en un atac contra el govern municipal i Compromís. Per cert, al PP que tant critica l'Escoleta, caldrà recordar-li que el projecte, les obres a fer i materials a usar van ser aprovats pel seu govern.
 
De res val que la regidora d’Educació diga que el centre escolar compleix la normativa i que no està clar que les ferides siguen de fregar els xiquets la cara contra el pis de terra perquè altres pares li han comentat que seria contra la paret i no en terra. 

A banda del fet, trobem que la notícia publicada palesa una fixació contra el Govern de Compromís i, encara que no ho podem assegurar, pensem que els vora mig milió de euros que va cobrar una empresa de seguretat durant quatre anys per serveis de vigilància, i que Compromís va eliminar, continuen pesant molt. Sembla ser que hi ha animadversió personal on hauria d’haver objectivitat.

Però no, el govern municipal i Compromís sempre apareixen com els dolents de les notícies. Sembla ser que mai no han fet res bé en el govern. Notícies bones per Tavernes i sobre el govern municipal de Compromís les hi ha, encara que no en publique cap. 

Les gestions de l’alcaldia per aconseguir la reforma de l’institut, o les entrevistes amb Diputació per aconseguir subvencions per a la piscina o la millora en l’entrada a la Goleta, demanar un projecte de nova circumval·lació, o la neteja que fa l’Ajuntament del riu Vaca, la reparació de la part vella del cementeri, el pagament de Xarxa Llibre, la repoblació del Dia de l’Arbre, el cicle de xerrades sobre economia i territori, l’estudi dels camins afectats per les solsides del Riu Vaca, entre moltes altres, són noticies que parlen del treball del govern i que altres mitjans si que han publicat. 

Però això igual no interessa al lector del diari... ¿o serà al redactor de les notícies?. Visca l’objectivitat!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es que no sabeu que el sol dels barracons son molt millors i molt més "chic" que qualsevol que puga fer Compromís?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No havíem caigut en eixe detall.