L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 de febrer del 2016

L'Agrupament Escolta Valldigna celebra el seu 40 Aniversari

 
Els escoltes de Tavernes es van reunir el passat dissabte, dia 6 de febrer, al pati del col·legi Sant Josep Patronat per tal de celebrar el 40 aniversari de la creació de l’Agrupament Escolta Valldigna.
 
Aquesta data no és fruit de la casualitat, ja que fou en el primer cap de setmana del mes de febrer d'aquell 1976 quan Vicent Boscà Gandia va realitzar la seua promesa escolta, sent per tant, el primer en realitzar-la de l’Agrupament.
 
Les activitats començaren a les 16 hores de la vesprada, quan els membres de l’Agrupament, pares i amics van realitzar una performance simbolitzant un quaranta humà, en commemoració als quaranta anys que complís aquesta institució. A les 17 hores va ser la formació general on van acudir els membres en actiu més totes aquelles persones que han format part de l’Agrupament grup al llarg de la història.
 
 
Durant l'acte, ens van dirigir unes paraules el qui fou rector de la parròquia de Sant Josep i fundador del grup scout Valldigna, mossèn Vicent Cardona Puig, qui ens va emocionar amb les seues paraules recordant els seus anys a la Valldigna contant anècdotes de les acampades realitzades i animant als joves del grup a viure l'experiència de l'escoltisme.
 
Després, va agafar el torn de paraula Vicent Boscà Gandia, que fou el primer escolta del Valldigna. Va realitzar un relat de com va ser la seua promesa i com l'escoltisme l'ha marcat durant tota la seua vida.
 
 
El cap l’Agrupament, Joaquim Mifsud, va animar a tots els presents a participar dels diferents actes que s'han preparat per tal de commemorar aquest quaranta aniversari. Recordant que el pròxim mes de maig es realitzarà una exposició fotogràfica a la casa de la cultura, amb els records dels 40 anys d'escoltisme a la Valldigna. Quan finalitze l'exposició, hi ha programada una marxa nocturna/sopar per les Muntanyes del racó Joana, oberta a tota la ciutadania. Els actes del 40 aniversari conclouran en un sopar de gala que està previst que es realitze durant la primera quinzena del mes de Juliol. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per molts anys!