L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 20 de febrer del 2016

La falla Portal presenta el "llibret" del 40 aniversari


La falla Portal va presentar ahir al casal el "llibret 2016" que commemora el seu 40 aniversari. El nombre 40 es converteix en referència del llibret en ser 40 els articles del mateix i 40 els col·laboradors, que han desenvolupat en els seus articles diverses facetes literàries prenent com a base una petita referència literària d'autors de la nostra literatura.
 
 
Els textos de Joan Fuster, Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu, Joan Vicent Clar, Rafael Girbes, són, entre altres, els motius que han servit d'inspiració per als articles que enguany formen el cos del llibret, una proposta que, com destacaven els responsables del llibret, "és innovadora i que ha implicat una dosi afegida d'inspiració i treball dels col·laboradors".
 
L'acte va compar amb la presencia de la regidora de Cultura, Encar Mifsud, fallera Major de Tavernes, Anna Benavent, falleres majors del Portal i membres de la falla.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Portal!!