L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 10 de febrer del 2016

El govern del PP no va auditar en 20 anys els hospitals públics de gestió privada


El sotssecretari de Sanitat ha afirmat en els Corts Valencianes que el govern del PP no va controlar ni fiscalitzar per a res els hospitals del model Alzira des del 1999, amb la qual cosa els controls dels centres implicats ha estat nul.

El sotssecretari va assegurar que no existeix en la conselleria cap auditoria a les empreses que han gestionat el model públic-privat d'hospitals durant aquests anys malgrat que era obligatori presentar-los cada any. I com a conseqüència d'aquesta deixadesa i de la falta de control mai s'ha pogut obrir procediments sancionadors davant de possibles irregularitats. 

Tampoc s'han realitzat ni auditoria de comptes, ni d'inversions, ni assistencial que garantisca que es donava la prestació del servei igual com en la sanitat pública. 

La Conselleria de Sanitat ha anunciat que el pròxim mes iniciarà una auditoria integral en cada departament de salut amb l'objectiu que el compliment siga escrupolós.

La conselleria posa també al dia moltes liquidacions pendents com és el cas de l'hospital Elx-Crevillent amb liquidacions a favor de la conselleria que fa anys que havien d'haver-se ingressat en les arques de la Generalitat, una situació que el sotssecretari afirmava que no té justificació excepte per la desídia i mala gestió del PP.