L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 7 de febrer del 2016

L'Ajuntament destina 140.485 euros a Xarxa LLibres escolar i en fa el primer pagament

L’Ajuntament de Tavernes efectua el primer pagament del programa Xarxa Llibres que destina 140.485,74 euros que beneficiaran 1.454 xiquets dels centres escolars de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes, que va decidir adherir-se al Programa Xarxa de Llibres de Text de la Conselleria d'Educació ha fet el primer pagament de 100 euros als alumnes beneficiaris d’esta ajuda.

L’objectiu del programa és proporcionar llibres de text i altres materials curriculars de forma gratuïta als alumnes de centres públics i privats concertats que estan en l’ensenyament obligatori o Formació Professional Bàsica. Així els centres escolars poden crear un banc de llibres perquè els alumnes de cursos posteriors els utilitzen i, alhora, es fomenta entre l’alumnat l’ús responsable del material.

La quantia total que es destinarà als centres escolars de Tavernes és de 140.485,74 euros, i beneficiarà 1.454 xiquets. Cada alumne podrà rebre una quantia màxima de 200 euros.

El segon pagament es realitzarà al juliol, una vegada s’acabe el curs escolar i els centres certifiquen quins són els alumnes que han conservat adequadament els llibres i, per tant, poden ser usats per a anys posteriors. Els estudiants que no hagen fet un bon ús dels llibres i no poden ser utilitzats de nou, no rebran el segon pagament.

El Departament d’Educació i el Departament d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament han dut a terme un treball laboriós per tal de poder crear una base de dades que inclou els alumnes que formen part de la xarxa de llibres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Eixos 140.485,74 euros tindria que pagarlos Conselleria que té les competencies i no l'ajuntament.