L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 20 de febrer del 2016

Compromís commemora els 30 anys de la inauguració de la seu


 Compromís Tavernes ha celebrat avui el 30 aniversari de la inauguració de la seu amb un acte que ha reunit simpatitzats i militants del partit aquest migdia en la seu de l'entrada de Tavernes.


L'acte ha comptat amb els parlaments de Josep Muñoz, primer regidor nacionalista de Tavernes (1979 com a PNPV), de Miquel Bononat, regidor en la etapa com a UPV i Bloc, i finalment de l'actual alcalde Jordi Joan, que ha estat regidor en la darrer etapa com a Bloc i ara com a Compromís.


També s'hi ha projectat un vídeo explicatiu de l'evolució del partit a Tavernes d'ençà la seua formació. En acabar, els militants i simpatitzants de Compromís han compartit un refrigeri que ha servit també per estretar els llaços d'amistat entre ells.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Llarga vida a aquesta formació...!!!